KazaloKazalo  Latest imagesLatest images  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  Prijava  
Prepovedani hodnik Fs
Prepovedani hodnik Fa
Prepovedani hodnik Ju

Prepovedani hodnik Rwuhtwo
Prepovedani hodnik Rzdz
Prepovedani hodnik Napoji Prepovedani hodnik Obramba Prepovedani hodnik Bunk Prepovedani hodnik Zgod Prepovedani hodnik Rune Prepovedani hodnik Care Prepovedani hodnik Sprem Prepovedani hodnik Num Prepovedani hodnik Astro Prepovedani hodnik Prerok
Prepovedani hodnik LilsPrepovedani hodnik Potty
Prepovedani hodnik As2
Prepovedani hodnik Otm
Prepovedani hodnik Sf

Share

Prepovedani hodnik

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

Lumos

Lumos

Admin

ϟŠtevilo prispevkov : 158
ϟTočke : 350

Prepovedani hodnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Prepovedani hodnik   Prepovedani hodnik EmptyPon Jul 22, 2013 2:38 am

Prepovedani hodnik FORBIDDENCORRIDORHOG
Nazaj na vrh Go down
https://lumosmaxima.slovenianforum.com

Alexis Lucia Lee

Alexis Lucia Lee

Gryfondom
Gryfondom

ϟStarost : 26
ϟRojstni dan : 10/01/1998
ϟŠtevilo prispevkov : 30
ϟTočke : 23
Female

Prepovedani hodnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prepovedani hodnik   Prepovedani hodnik EmptySob Jul 27, 2013 7:01 pm

RPG

For bunny
words: 410

Morala je najti prostor, kjer bo sama. Čez teden so jih profesorji zalagali z nalogami kot nori in rabila je čas za počitek. Ni imela niti časa , da bi enkrat samcat poprijela za kitaro ali za palčke bobnov ter malo povadila,pa tudi za branje knjig ni bilo več časa , kaj šele za risanje. In pravtako se je spomnila, da bi morala poiskati njihovo družinsko drevo, da bi odkrila le zakaj sta se njen dedek in njegov sosed tako odkrito sovražila, nazadnje pa naj bi odkrila, da sta povezana. Kako ni vedela, stran na kateri bi moralo to pisati je bila namreč za vedno morda izgubljena. Doma je preiskala vsak kotiček v hiši, da bi izvedela to skrivnost, pa ni našla, pa čeprav je prebrskala tudi očetove in mamine predale polne pisem od nekega neznanca popisanega z črkami J.L, kaj naj bi to pomenilo spet ni vedela in ko je o tem povprašala svoja starša sta bila ta v zadregi, nato pa sta se ji zlagala, in mislila, da bo verjela njuni zgodbi, ki je govorila o nekem starem družinskem prijatelju, ki je bil ubit. Le kje sta moja bratranca je pomislila. Ta skrivnost ji je povzročala težave že nekaj let, čeprav je iskala vsepovsod in povprašala vse sorodnike, ji ti niso povedali po resnici. Res nevem, zakaj nesmem izvedeti kje sta moja bratranca in zakaj se stric in oče kregata je pomislila. Včasih ji to vprašanje ni dalo spati in je prebedela celo noč. Naslednji dan je seveda čutila posledice. Kaj pa če sta moja bratranca na tej šoli, pa ju ne prepoznan je razmišljala. Kako naj ugotovim, vsakega pač ne moram vprašati, če ve kdo sta onadva, lahko pa profesorje, ti bodo že znali se je razveselila. Vzela je beležko ter naredila načrt, katerim profesorjem zaupata, ko je ravno hotela beležko dati nazaj v torbo je na dnu torbe opazila pergament, to ni bil navaden pergament, ampak strogo zaupno pismo od staršev, ki sta jo posvarila pred spolzgadovci, kaj več ji nista hotela izdati, saj sta se bala, da bi kdo prebral pismo.  Tudi sama ni bila preveč navdušena nad spozgadovci, ki so vsakdan napadali tiste mešane krbi in bvunkeljskih staršev. To se ji je zdelo ne fer in imela je načrt, da to preprečio, le da ni vedela kako. Alex je bila tako zamišljena, da ni opazila spolzgadovskega dekleta, ki je stalo le nekaj korakov stran od njej in morda videlo njeno beležko.
Nazaj na vrh Go down

Bunny RoBones

Bunny RoBones

ϟRojstni dan : 02/02/1998
ϟŠtevilo prispevkov : 86
ϟTočke : 63
Female

Prepovedani hodnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prepovedani hodnik   Prepovedani hodnik EmptySob Jul 27, 2013 11:00 pm

Zamujanje je prišlo Bunny že v navado. Zadnje dni je kar prespala začetek dneva in tako tudi nekaj prvih ur pouka. Danes pa ji ni uspelo, da bi prespala vsega, a se je zbudila vseeno prekasno, da bi ujela začetek ure. Niti časa ni imela, da bi se preoblekla v plašč, zato je iz doma odšla kar v včerajšnjih oblačilih. Tako je hitela proti učilnici spreminjanja oblike, ki je bila še nadstropje više, a Bunny je prvič hotela podreti svoj rekord in priti pred 8:44 k prvi uri in kazalo ji je dobro. Če bi sedaj šla po stopnišču ne bi mogla imeti še krajšega časa, kot si ga je zadala. Zato se je odločila da gre skozi prepovedani hodnik, pa čeprav jo kdo najde. Bo vsaj imela razlog, da pa more iti bo bližnjici, da ne bi zamudila k pouku. A že je zavila po hodniku, ko je videla postopati dekle iz Gryfondoma. Morala je biti 6. letnik, saj je pri pouku, ki so jih meli domovi 5. letnikov združenih, ni videla. Tako je z zanimanjem upočasnila korak in na skrito opazovala kaj dela, a ko je dekle nekaj skrilo, ko je opazila Bunny je ta pristopila do nje.
Prepovedani hodnik Tumblr_mmh7ziWgrT1qdoecso1_250
'Poglej poglej koga se vidi. Kaj pa skrivaš? Mogoče kaj pred mano?' Bunny je s pogledom smuknila do torbe, kjer je videla nekaj izbočenega. Takoj je stegnila roko in prijela torbo, a dekle ji je torbo izmaknilo iz rok. 'No kaj skrivaš pred mano?' Bunny je že malce prekipelo, saj je vedela, da more nekaj skrivati pred njo. A kaj je imela dekle opraviti z Bunny? 'Pravzaprav... A ne bi morala biti pri pouku? Pazi, da te ne dobi stari Filch. Potem si ga pa res najebala. Mene so na srečo že vajeni, da se sprehajam kjer koli in kadarkoli.' Nato se je Bunny odločila, da bo ohranila bolj mirno kri. Odšla je do okna skozi katerega je imela pogled na most, ki je povezoval dva stolpa. A zopet se je obrnila proti dekletu, od katere imena še vedno ni vedela. No pa saj je sploh ni zanimalo kako ji je ime. 'Zakaj si pa sploh tu pravzaprav? Si s kom zmenjena? Kaj naklepaš?' Bunny je tako izpadla zelo vsiljivo in radovedno, a se za mnanje dekleta sploh ni zmenila.
Nazaj na vrh Go down

Alexis Lucia Lee

Alexis Lucia Lee

Gryfondom
Gryfondom

Female

Prepovedani hodnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prepovedani hodnik   Prepovedani hodnik EmptyNed Jul 28, 2013 12:42 am

Čeprav si je Alex želela, da bi jo dekle pustilo pri miru je dekle pristopilo k njej. V upanju, da ne bo spolzgadovka opazila njenega skrivanja beležke je beležko hitro vrgla v torbo in jo zaprla, a žal prepozno. Spolzgadovka je vse opazila in začela spraševati. »kaj naj bi skrivala » je mirno brezbrižno rekla. Hotela je prekriti zadrel obraz, ki se ji pojavi vedno ko laže. Dekle je prijelo že za torbo, a je Alex še pravočasno uspelo torbo umakniti, »a zdaj več človek ne more imeti niti malo zasebnosti? » je predrzno odgovorila. Ta spolzgadovka ji je že šla na živce.  Potem se je očitno spolzgadovka spomnila, da bi morala biti pri pouku. »ja in , to ni tvoja skrb, prav malo se bojim tistega zmešanega hišnika z mačko » je mirno odgovorila znova, če je dekle mislilo, da jo bo prestrašilo z hišnikom se je močno motilo. Končno se je dekle odločilo oditi do okna, že je hotela pobegniti, a jo je dekle prehitelo. »te moti, da sem tukaj, saj šola ni tvoja,da bi ti odločala in morala vedeti kdo je kje in zakaj?« se je razburila. Zdaj je šlo dekle že čez mejo. » kaj pa če bi ti raje povedala zakaj si tako vsiljiva, nimaš svojega življenja, da se moraš vtikati v druge?
Nazaj na vrh Go down

Bunny RoBones

Bunny RoBones

Female

Prepovedani hodnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prepovedani hodnik   Prepovedani hodnik EmptyNed Jul 28, 2013 6:18 am

Bunny je izdahnila zrak in zavila z očmi, saj je dekle spraševalo preveč vprašanj. Sploh ni vedela kaj naj nanje odgovori. 'Kaj naj bi skrivala, kaj. Ne vem jaz kaj imaš ti skrivati pred mano. To sem vendar jaz vprašala tebe.' Še vedno je imela pogled uprt v torbico, ki je imela leopardov potisk. 'Zasebnost že, zasebnost. A jaz imam pravico vedeti, če skrivaš kaj pred mano. In če mi ne boš pokazala, kaj si skrila v torbici, mi boš povedala.'
Prepovedani hodnik Tumblr_mq57z2bouy1s28s67o1_r1_250
Bunny je sedaj že dokaj jezno sikala skozi zobe. Hotela je tudi ostati mirna, a ji to ni ravno uspevalo, saj ji je vedno šlo na živce, če česa ni vedela, ali pa če ji je kdo kaj prikrival. Pogled je zdaj osredotočila le na oči dekleta pred seboj. Razmišljala je o njej. Njene oči so skrivale sijaj, v katerih si lahko videl tudi sam svoj odsev. To, če vprašaš Bunny, ni nikoli pomenilo nič dobrega. Preslišala je, da ji je dekle govorilo o Filchevi mački, saj jo je Bunny med tem oponašala kako sam oblebeta.
Ko je dekle končalo z njenim govorjenjem, je spet Bunny planila nad tišino. 'Oh ne, seveda nimam življenja. Le kje se ga kupi?' Upala je, da dekle razume njen sarkazem, a nato se je vseeno zresnila. 'Ampak pomisli kdo tukaj nima življenja. Jaz, ali ti, ki očitno nekaj skrivaš pred menoj. Če ne bi bilo tako pomembno, bi mi mogoče še dala za pogledat, ampak ne. Očitno je nekaj v zvezi z mano. Zdaj mi pa daj torbico, drgače prikličem vse profesorje. Ne bi bili ravno ponosni, da se gryfondomovka skriva nekje na prepovedanem hodniku. Verjemi, da bi bila ti tista, ki jo bi bolj skupila. Mene se niti ne trudijo več kaznovati, saj so se že privadili, da to pri meni nič ne pomaga.'
Prepovedani hodnik Tumblr_ltl5r9hBoZ1r23tzz
Nazaj na vrh Go down

Alexis Lucia Lee

Alexis Lucia Lee

Gryfondom
Gryfondom

Female

Prepovedani hodnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prepovedani hodnik   Prepovedani hodnik EmptyNed Jul 28, 2013 8:14 pm

Dekle je še vedno strmelo v torbico. "Lej ne razumeš, da ti nočem pokazati kaj imam v torbici, saj je moja, nimaš nobene pravice vedeti kaj hranim v njej" je že razburjeno dejala. Dekle ji je šlo zmeraj bolj na živce in bila je prerpričana, da ne bo odnehala kar kmalu. zakaj zavraga zdaj ni nobenga, da bi prišel mimo in jo rešil je premišljevala. Videla je, da se dekle norčuje iz njej, zato jo je zgrabila za troko in jo močnio stisnila " samo še enkrat poskusi kaj takšnega pa boš plačala" je dejala, kar se da z groznim glasom. Spustila je njeno roko ter si obrisala,kot da bi prijela kaj okuženega.  Očitno je dekle mislilo, da njej ne morejo nič in, da jo bo prestrašila s tem,a njo ni. K večjemu se je začela režati, kot da bi pravkar slišala najbolj smešno šala vseh časov. "pajade, misliš, da se bojim profesorjev?" je vprašala posmehljivo. " res misliš, da boš odnesla brez kazni, povem ti ne boš" se je zgrozila, saj to vendar ni mogoče.  " Ej a zdaj ponovnem človek več niti dnevnika ne sme imeti v torbi in očitno so uveljavili nova pravila, ane, da lahko vsakemu kažeš dnevnik, čeprav je zaseben?" je sarkastično pripomnila manjšo laž, če bi rekla, da je beležka bi jo dekle še naprej spraševalo. "saj res kako boš pa profesorjem razložila zakaj me gnjaviš?" ni mogla odnehati.
Nazaj na vrh Go down

Bunny RoBones

Bunny RoBones

Female

Prepovedani hodnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prepovedani hodnik   Prepovedani hodnik EmptyTor Jul 30, 2013 3:54 am

((omg to pišem že tretjič ker mi je 2x umes vse vn vrglo in vse zbrisalo fuuuuu-.-))
Blondinka je sedaj malce ogorčeno gledala gryfondomovko v njen prebledel obraz. Razmišljala je, kaj bi ji rekla, da ne bi zvenela preveč strahopetno ali začudeno. 'Seveda imam pravico vedeti kaj skrivaš pred menoj. Sploh pa, če se tiče mene. In ja, raje mi povej kakšnega opravka imaš ti z menoj, da ravno TI skrivaš nekaj v torbi? Vso pravico imam vedeti.' A Bunny je pomislila. Ni hotela zveneti nesramno. Zato je taktično premislila in se nato lotila govoriti z bolj mirnim glasom. Hotela je namreč ohraniti mirne živce in se z dekletom mirno pogovoriti, ad bi ji ta mogoče kaj več povedala. 'No, če se ne bojiš profesorjev, se boš mogoče bala kakšnega ministrstva? Z lahkoto bi te lahko obtožila kraje tistega kar skrivaš in ja, tukaj bi bila jaz žrtev.'
Prepovedani hodnik Tumblr_mmr03or32J1qh2toro1_500
Bunny ji je pomežiknila in se prijazno nasmehnila, a se tkoj zresnila in sarkastično pripomnila. 'In dragica, res nočem na koncu slišati, da si res bila v tisti zatohli sodni dvorani. No mogoče, pa bom prišla spremljati tvojo obsodbo, tako da ne bom preveč presenečena, ko bom od drugih izvedela, da si pristala v azkabanu. Če prav pomislim, je morakvarjev poljub res grozen. Ampak če spet pomislim... Bi bil to tvoj prvi poljub, mar se motim?' Bunny je nato utihnila in opazovala dekletin kisli obraz. Dekle je očitno hotela ostati resna, a ji to ni ravno uspevalo. Videti je bilo, da ji je Bunny 'stopila na živec'.
Prepovedani hodnik Tumblr_inline_mlzha7XEIK1qz4rgp
Nato je z veseljem prisluhnila dekletinemu zagovarjanju o dnevniku. Zato jo je Bunny zopet razdražila. 'Oh naša pogumna gryfondomovka piše dnevnik.' Hotela je ostati mirna in tako se ji je nasmehnila kot, da bi govorila majhni deklici. 'Kaj si pa zapisala noter? Dragi dnevnik. Včeraj me je pustil fant. Ups, oprosti. Saj ga nisi nikoli imela, ali imam prav?' 'Verjetno bom morala bol slediti celemu dogajanju na Bradavičarki.' si je namignila Bunny bolj pri sebi kot komu drugemu. 'No ja, koga pa brigajo posladkane avanturice gryfondomovk?'
Nazaj na vrh Go down

Alexis Lucia Lee

Alexis Lucia Lee

Gryfondom
Gryfondom

Female

Prepovedani hodnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prepovedani hodnik   Prepovedani hodnik EmptyTor Jul 30, 2013 5:46 am

"ministrstva, pajade daj ne delaj se nekaj pomembno, ker vem, da sigurno ne bvodo verjeli eni smrklji" jo je zbadljivo zbodla. Tega ji res ni verjela. Zasmejala se je. Ta res misli, da bom zaradi enega dnevnika pristala v azkabanu. "draga moja, verjemi mi v Azkabanu imajo dela s večjimi zločinci, kot z menoj, sicer pa bi morda morala iti ti tja, ker nimaš možganov, veš to je zločin" je sarkastično pripomnila. Ne da bi vedela od kod ji takšna bujna domišljija. "in jaz usaj govorim realna dejstva, ne kot ti ki imaš precej bujno domišljijo. S tem, da je začela pogovor o tem ,kako jo je Lucas zapustil pa ji je prekipelo "daj ne vtikaj se ta, kamor se ti ni treba" ji je zagrozila. "sicer pa če, ti nisi še doživela prvega poljuba, si sama kriva, kdo bi pa hotel imeti tebe " ji je vrnila blago za milo. " Tega da piše dnevnik se ni sramovala "pa kaj eni si vsaj zapišemo kaj se nam dogaja, stavim, da ti ne moreš pisati dnevnika, ker se ti res nič ne dogaja in nimaš drugega za počet kot se vtikat v druge" . "fant, jaz sem ga usaj imela za razliko od tebe, ki ga verjetno nikoli ne boš imela " ji je še vrnila tisto gledo fantov. Ti da je govorila o prevari ji je vzbudilo še večjo sovraštvo in spet se je spomnila prešnjega dne.
Nazaj na vrh Go down

Bunny RoBones

Bunny RoBones

Female

Prepovedani hodnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prepovedani hodnik   Prepovedani hodnik EmptyTor Jul 30, 2013 7:48 am

'No ja, to to Azkabanom imaš mogoče celo prav. Ampak prvič in zadnjič. In ja, res moram priznati, da imam precej bujno domišljijo, a ravno zaradi tega je moje življenje veliko bolj razburljivo od življenja neke punčke, ki še vedno piše dnevnik. Veliko več se mi dogaja, kot pa tebi, ki cele dneve pišeš dnevnik, se ti ne zdi?' Bunny je bilo dovolj tega, da je bila prijazna. Z obraza si je pihnila koder, da je odletel na stran. Nikoli si ni predstavljala, da so tudi gryfondomovci lahko nesramni. Od kar je bila na Bradavičarki, je očitno spoznala same strahopetce. Ampak to dekle je bila drugačna. Znala se ji je upreti in to ji je bilo na nek način tudi všeč. 'Pravzaprav veš kaj? Mislim, da se je klobuk Izbiruh malce zmotil pri tebi in bi te moral dati v Spolzgad. Če bi bila spolzgadovka bi lahko bile mogoče prijateljice.'
Prepovedani hodnik Tumblr_m9r0gpweSb1rpxyoyo1_250
To se je Bunny zdelo zelo osladno in kot da bi se hotela prilizniti dekletu. A ni hotela, da bi dekle sedaj razmišljalo ravno v tej smeri. V petih letih od kar je bila na Bradavičarki ni Bunny imela nikakršnih opravkov z njo, a sedaj je zanimanje v njo naraščalo, saj ji je bil všeč dekletin temperament. 'Mimo grede, kako ti je ime?' Da v petih letih ni vedela imena vseh na šoli se je Bunny zdelo zelo čudno. Sama sebe je spraševala, če je dekle sploh kdaj videla tako na hodnikih ali pa na večerji v veliki dvorani. Ampak se je ni spomnila in upala je, da to ni zvenelo preveč zanimajoče. Nikoli se namreč ni zanimala za gryfondomovce, a je kljub temu vedela za mnoga imena.
Nazaj na vrh Go down

Alexis Lucia Lee

Alexis Lucia Lee

Gryfondom
Gryfondom

Female

Prepovedani hodnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prepovedani hodnik   Prepovedani hodnik EmptyTor Jul 30, 2013 10:13 pm

Dekle je priznalo, da ima bujno domišljijo, in da ima Alex prav, to jo je začudilo. Na šoli je bila že dolgih 6 let, pa še ni srečala spolzgadovca, ki bi priznal pomoto, vsi so le trdili, da imajo oni prav. " Ti priznaš, da imam jaz prav? glede dnevnika pa kaj te briga zakaj ga pišem in verjemi mi, da ga pišejo še starejši od mene, pa niso nič otročji, sicer bi ga verjetno tudi ti, pa se mi zdi, da ne znaš pisati " ji je vrnila. To pa da bi se klobuk izbiruh zmotil pri njej, še ni slišala nikoli, vedno so ji govorili, da je prišla v ta prav dom. "mislim, da se ni zmotil, mimogrede zakaj je pomembno, da so tvoje prijateljice iz spolzgada, kaj imaš od tega, namesto, da bi se spoprijateljila z vsemi, gledaš le na tiste, ta najboljše, ki so pa včasih še slabši prijatelji in te samo izkoristijo kot tisti, ki so bunkelji"  ji je zabičala. To, da so Spolzgadovci delali razlike med študenti ji je šlo rahlo na jetra, saj smo vendar vsi krvavi pod kožo. . "moje ime, zakaj pa to rabiš, najverjetneje zato, ker sem jaz edina, ki se s teboj pogovarja ane ? jo je še malo dražila. Ni ji zaupala.
Nazaj na vrh Go down

Bunny RoBones

Bunny RoBones

Female

Prepovedani hodnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prepovedani hodnik   Prepovedani hodnik EmptySre Jul 31, 2013 3:48 am

Bunny ni morala verjeti, da se dekle obnaša kot bi bila napol gluha. 'Ja priznam ja, da imam bujno domišljijo. Je to mogoče zločin?' Tako kot jo je dekle gledalo, je zgledalo kot da bi bila malce retardirana. Ampak okej, Bunny se za to ni zmenila. Zato se je spet brzdala, da je živci ne bi izdali. 'Pravzaprav, a veš, da me je moja domišljija velikokrat spravila iz godlje? Na primer, ko so me našli v rastlinjakih kmalu po polnoči, ko naj bi se dobila khm z nekom, sem rekla, da rešujem nalogo za profesorico Ochrowt in da brez opazovanja rastlin ob polnoči ne bi morala rešiti. In to je bil le en primer moje bujne domišljije. Pravzaprav sem ti povedala zelo slab primer, kajti veliko bolj zanimivih stvari se mi je že zgodilo.' Bunny sploh ni in ni nehala govoriti. In ko jo je dekle prekinilo in omenilo njeno pisanje jo je to malce razdražilo.
Prepovedani hodnik Tumblr_inline_mqnes9sxTY1qz4rgp
'Jaz, da ne znam pisati? Potem me pa res čudi, zakaj ne dobivam nižjih ocen od 'Izjemno', in če se prav spomnim sem bila jaz tista, ki je napisala najboljši spis o mantikorah in za nagrado dobila zmajeve kremlje v prahu.' Bunny je sarkastično pomežiknila in se ji nasmehnila. Vedela je, da jo bo dejstvo, da je dobila zmajeve kremplje v prahu malce razkačilo. Ta prah ti namreč med testi zelo prav pride, saj postaneš ultra pameten. 'In moje prijateljice niso tvoj problem. Sama si jih izbram in verjemi ali ne, imam tudi prijateljice iz drugih domov. Le zakaj moraš biti tako tečna? Bunkeljni me sploh ne motijo, če mi ne pametujejo pred nosom. Sploh pa brezkrvnice mi gredo pošteno na živce, saj te ponavadi delajo preveliko dramo. 'Joj jaz obvladam čaranje, joj meni je pa uspelo spremeniti čako v miš, joj jaz sem si pa danes spremenila barvo obrvi hihihi'...' Tako je Bunny oponašala, po njenem mnenju, tečne brezkrvnice, ki so se obnašale kot, da bi odkrile Ameriko s tem, ko jim je nekaj uspelo pričarati. 'In zakaj misliš, da si ti edina, ki se z menoj pogovarja. Daj no, ne bodi tako optimistična. Samo za tvoje ime sem vprašala no.' Bunny je ob tem zavila z očmi, saj se ji je dekletin odziv zdel pravo pretiravanje.
Nazaj na vrh Go down

Alexis Lucia Lee

Alexis Lucia Lee

Gryfondom
Gryfondom

Female

Prepovedani hodnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prepovedani hodnik   Prepovedani hodnik EmptyNed Avg 11, 2013 1:41 am

"okei, mogoče imaš prav, saj bujno domišljija ni greh, pa tudi jaz jo imam" je rekla, pa čeprav nerada. "sicer pa me ne zanimajo tvoje dogodivščine, verjemi sama sem doživela tudi že marsikaj" ji je odgovorila zdaj že manj nestrpno in prijazno. očitno sem morala ravno jaz naleteti na piflarko je pomislila ob dekletovem naštevanju njenih dosežkov. Morala si je priznati, da je bila  malo ljubosumna, saj sama še ni dosegla nič takega, kar bi bilo omembe vredno. Vseeno se pa je nasmehnila. Na misel ji je prišlo, da morda dekle laže , da bi jo naredila ljubosumno, seveda potem ni imela razloga zakaj bi to spet naredila, kaj ji bo koristilo bahanje pred neznanko je pomislila. No saj vse je mogoče je znova pomislila. Ni se več obremenjevala s tem, če dekle laže ali ne, saj je vseeno, zase je vedela da nikoli ne bo dosegla česar takega kar je dekle morda res doseglo, ali pa se zlagalo. "kaj ti bo koristila pamet,če je ne znaš uporabljati" je še sarkastično pripomnila. "jaz pa tečna, ne bi raje ti pogledala sebe, sicer pa si tako ali tako ti začela vse, ker te ni nihče prosil da se ustavi v prepovedanem hodniku in se vtikaj v tuje reči" je spet nekam jezno pripomnila. "ej samo eno reči še čez brezkrvnice, pa boš videla kdo sem jaz " ji je zagrozila. Imela je veliko prijateljic, ki so bile brezkrvnice, zato je vedela da ni res, kar je dekle povedalo.  "morda, zato ker si tako tečno dolgočasna " jo je še malo podražila. "in zakaj nde bi ti mi prej povedala svoje ime?" je še rekla in se za trenutek obrnila stran.

((sorry, ker doug nisem odpisala, nisem imela časa pa ideje))
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

Prepovedani hodnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prepovedani hodnik   Prepovedani hodnik Empty

Nazaj na vrh Go down

Prepovedani hodnik

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» Hodnik čar
» Gunhildin hodnik