Naslov sporočila: the lamb above lions {chloe davies} Pet Jul 26, 2013 10:47 pm
chloe marie davies
white sparrows and nuclear hearts,
so what can i say, here's my little girl! pihpuffovka je pravi sonček na zemlji, optimistična, vedno nasmejana in malce preveč naivna. živi v prepričanju da je treba uživati v vsakem trenutku svojega življenja in ta svoj moto do potankosti izpolnjuje. pripravljena ja na vsakršen izziv in avanturo, kajti njena drznost ne pozna meja - o njenih pogumnih podvigih po šoli že odkar je prišla tja jrožijo bolj ali manj resnične govorice. je odprta in družabna osea, zato bi glede njenih povezavic definitivno potrebovala nekaj prijateljev, sovražnika se bi pač težko našlo ampak z originalno idejo je vse mogoče. and lovers, lovers, lovers. moja chloe vas potrebuje, so sex my girl up honeyboos!
Maxima
Admin
ϟŠtevilo prispevkov : 194 ϟTočke : 123
Naslov sporočila: Re: the lamb above lions {chloe davies} Ned Jul 28, 2013 1:11 am
deary, tell me, karkoli za katerega izmed mojih dveh likov (magnolia ali regulus, your choice)? :3
Naslov sporočila: Re: the lamb above lions {chloe davies} Ned Jul 28, 2013 1:47 am
MAXIMA, at first i was like od kdaj imaš pa ti dva lika, grem prečakirat kdo sploh je regulus and im like, LOGAN IN DA HAUS! nevem kako da ga nisem prej opazila, hihi. so yes, i'm gonna steal him from you babe ;3 si imela mogoče že kakšno idejico?
ALEXIS, how can i say no to lucy hale? tale tvoja deklina izgleda mikavno in da, seveda bi se našlo kaj zanjo. upam pa da imaš kakšno okvirno idejico, or so? (:
Maxima
Admin
ϟŠtevilo prispevkov : 194 ϟTočke : 123
Naslov sporočila: Re: the lamb above lions {chloe davies} Ned Jul 28, 2013 2:06 am
hahaha :p. veš da je logan za najboljše like xp. ej ti pošljem pm oziroma se lahko po tekočem zsju pogovarjava naprej (:
Naslov sporočila: Re: the lamb above lions {chloe davies} Ned Jul 28, 2013 2:50 am
chloe davies je napisal/a:
MAXIMA, at first i was like od kdaj imaš pa ti dva lika, grem prečakirat kdo sploh je regulus and im like, LOGAN IN DA HAUS! nevem kako da ga nisem prej opazila, hihi. so yes, i'm gonna steal him from you babe ;3 si imela mogoče že kakšno idejico?
ALEXIS, how can i say no to lucy hale? tale tvoja deklina izgleda mikavno in da, seveda bi se našlo kaj zanjo. upam pa da imaš kakšno okvirno idejico, or so? (:
mislim, da bi šlo maybe za kakšno prijateljstvo ali bi bile zaljubljene u istga tipa al neki?
Naslov sporočila: Re: the lamb above lions {chloe davies} Ned Jul 28, 2013 3:38 am
MAXIMA, its a deal ;3
ALEXIS, well jaz bi šla najbrž v smeri prijateljstva, ker ju nekako ne vidim v sovražnih odnosih (: v tvojem opisku sem zasledila da je njen najslabši spomin to, da jo je prevaral fant: mogoče bi alexis to izvedela ravno ko bi se odpravljala na nek polnočni zmenek z njim etc. in bi seveda vsa v solzah želela čimprej pridet na samo - ker pa nočni potepi po gradu niso nič nenavadnega za chloe bi se dekleti pač srečali. in chlo srce seveda ne bi dopuščalo da bi mimo sebe spustila to zlomljeno bitje ker je sama preprosto taka materinska oseba. takrat bi se pač začeli pogovarjati ne glede na to da se prej sploh nista poznali... mislim da bi bilo zanimivo če začneva s tem prvim srečanjem in potem vidiva kako se bo njuna zgodba razpletla, v kakšnem odnosu bosta. what do you think?