beatrice degraw
ϟStarost : 27 ϟRojstni dan : 23/10/1997 ϟŠtevilo prispevkov : 2 ϟTočke : 3
| Naslov sporočila: DeGraw, Penelope Beatrice Pet Avg 09, 2013 12:22 am | |
| beatricepenelope degraw YOU ARE MAGICALRAIN IS FALLING DOWN ON THE SIDEWALK, I WONT GO UNTIL YOU COME OUTSIDEživjo, moje ime je beatrice penelope degraw, toda brez problemov me lahko kličeš Little DeGraw. na ta svet sem prišel/a 25.novembra, kar me naredi starega/o 16 let. očitno sem tudi spolno bitje. privlačijo me moški. ljudje so mnenja, da izgledam kot sophia bush. zdaj veš nekaj več o meni lahko nadaljujemo z intervjujem.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - YOU ARE INTERESTING FOR WHO YOU AREKEEP TOSSING ROCKS AT YOUR WINDOW, THERE'S NO TURNING BACK FOR US TONIGHTnam lahko zaupaš kaj o tvojem značaju?
najboljša prijateljica: Jaz sem imela z njo zelo veliko srečo in težko jo boste spoznali takšno kot jo bom sama opisala. Na hodnikih je vedno tiha, umirjena in ne vzbuja pozornosti, vendar ko je obkrožena z najboljšmi prijatelji jo zares spoznaš. Je zabavna, inteligentna, kreativna, lepa in že zdaj v magiji zelo uspešna. In zelo pogumna, ljudi očara z svojo karizmo in lepoto. Je tudi zelo težavna, včasih otročja, vzkipljiva, malo jezikava in popolnoma zaljubljena v knjige. Ampak ne bi je želela drugačne kot je in najboljši del Beatrice DeGraw je, da vedno prijatelje postavi na prvo mesto. Če sem kdaj v težavah se lahko vedno zanesem na njo.
someone: ne poznam je dovolj, saj jo vidim le na hodnikih in včasih pri pouku. Je bistra in inteligentna, ima tudi poseben smisel za humor s katerim očara ljudi. Vsi jo poznajo, ampak ne po bedarijah bolj po njenem značaju. Pri pouku nikoli ne povzroča težav in zato, da jo vsi poznajo ne potrebuje srednješolske drame. Posebna je.
v katerih stvareh uživaš? Namrščila se je takšnih vprašanj ni bila vajena pri vpisu, ni že to preveč osebno se je spraševala ? Zastrmela se je v bistre modre oči, ki so drzno strmele v njene rjave, previdno je zajela sapo, da se je zbralo. Zdelo se ji je kot, da vidi v njeno dušo in lahko vidi vse njene temne skrivnosti, ki jih začuda ni malo. Zdrznila se je " Uživam predvsem ob bunkeljskih stvareh in pa ob sami magiji " Beatrice Penelope DeGraw komu lažeš sebi ali temu starcu ? jo je opomnil nadležen glasek.
česa pa ne maraš? " Tu verjetno ne rabim lagati, moje družine zagotovo. Odrekli so se me, ko so izvedeli, da sem čarovnica. In sovražim, ko se kdo spravi na mene po krivici ali moje prijatelje, nasplošno, če se kdo spravi na šibkejše od sebe. Verjetno ne maram krivic " njen obraz je jezno žarel v rahli rdečici. Vedno jo je opominjal, da ni sposobna staršem oprostiti dala jim 100 različnih priložnosti, pa so jo vedno prizadeli. In ta zamera še zdaleč ne bo izginila tako hitro.
imaš kaj zastavljenih ciljev za prihodnost? sanje?
" Nič posebnega še za zdaj.... Želim si samo, da bi uspešno dokončala šolo in postala zdravnica " vendar tega si še zdaleč ni želela- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MY LIFE IS A MESSHERE'S HOW WE DO; RUN BABY RUN, DON'T EVER LOOK BACK, THEY'LL TEAR US APARTzaupaj nam kaj o tvoji preteklosti. je bilo zabavno biti ti?
answer here. first person. please write in all lowercase, and try to come up with at least two or three decent paragraphs. there is no specific minimum or maximum, however. just try to write in as much detail as you can.
kaj pa tvoji starši? so kul? kakšna je tvoja krvna slika?
answer here. first person. please write in all lowercase, and try to come up with at least one decent paragraph. there is no specific minimum or maximum, however. just try to write in as much detail as you can.
imaš brate ali sestre? kakšni so?
answer here. first person. please write in all lowercase, and try to come up with at least one decent paragraph. there is no specific minimum or maximum, however. just try to write in as much detail as you can.
kaj je pa tvoja umazana skrivnost? vsi imamo vsaj eno.
1.umazana skrivnost
- Teacher-Student Affair :
Mu moram povedati ? Rekel je, da me noče, zato mu je verejtno tako in tako vseeno kajne ? " Beatrice " je rekel žameten glas, z popolnim angleškim naglasom. Kako je je izgovarjal moje ime že to je bila magija. " Beatrice " tokrat je bil glas dovolj oster, da sem se prebudila iz razmišljanja. Zdrznila sem se, rahlo sem se namrščila in svoje ustnice stisnila v tanko črto " Prosim ? " njegov pogled me je ubijal, ni mi bilo jasno kako sem sploh lahko sedela še v učilnici, hotela sem planiti v jok, ko me je gledal z temi hladnimi očmi in po vsem tem je še zahteval odgovor na neumno vprašanje, kateri mi niti ne bo pomagal zaceliti srčne rane. Kako sem si sploh dovolila, da sem se zaljubila v profesorja in skušala sem si dopovedati, da me je samo izkoristil ampak bilo je več kot to to sva vedela oba. " Kako se lahko ubraniš pred morakvarji ? " zastrmela sem se v njega. Bilo je najlažje vprašanje in meni se sanjalo ni o njem, prvič sem odpovedala. Čutila sem kako me oči pečejo, kako se mi ustnice tresejo pogledala sem v svoj prazen zvezek. V mene je strmelo črno pusto drevo, ki sem ga narisala in ga dopolnjevala včasih z zmaski mojih solz. " Ne vem" sem zašepetala in v razredu je zavladala tišina. Čutila sem poglede, ki so me žgali v dno duše, ki so se hoteli dokopati do skrivnosti. Vendar jaz se nisem več ukvajala z njimi, raje sem strmela v drevo in ga dopolnjevala še z nekaj suhimi in dolgočasnimi vejami. Bila sem izgubljena. Do konca ure me ni poklical več, čeprav sem včasih začutila pogled na sebi, vedno sem ga zaznala. Kljub temu vsemu je bil še vedno moj profesor. Ko se je zvonec končno oglasil, sem hotela zbežati iz učilnice nekam na samo kjer bi se lahko v miru zjokala, amapk njegov glas mi je to preprečil. " Se lahko pogovoriva ? " njegov glas ni izdajal ničesar, verjetno za to ker so bili v učilnici še vedno dijaki. " Prav " sem skomignila prazno, ko so vsi učenci odšli je z enim samim urokom zaklenil vrata in začel. " Beatrice kaj se dogaja s tabo ? " zdaj ni bilo niti sledu o učitelju, njegov glas in oči so izražale jasno skrb. Zastrmela sem se v njega iz mene je planila jeza. " Kako si drzneš kaj takega vprašati ?! Najprej si me zavajal in potem rekel, da me nočeš, ker ti nikoli nisem bila sploh všeč. Jaz pa sem se zaljubila v tebe in tega si ti kriv ! " tresla sem se, bala sem se, da se bom zlomila. " Misliš, da mi je vseeno zate ?! Ko sem prišel sem iz Anglije se mi ni sanjalo, da bom spoznal tako posebno dekle kot si ti. Vse si spremenila mene, moja načela in ubija me, ko ti ne morem pomagati ali ti stati ob strani. Preveč mi pomeniš in nočem zaključiti s tabo od kar je minilo en mesec se mi zdi kot, da.... " Ostal je tiho ampak natančno sem vedela kaj je hotel povedati in enako sem čutila tudi jaz " Ampak si moj mentor " Tiho je prikimal nobene besede nisva rabila več povedati, oba sva vedela, da je to nemogoče. Pogledala sem v tla hotela sem vzeti torbo in izginiti, ko sem na zapestju začutila njegovo toplo dlan. hotela sem se obrniti in ga jezno odriniti, da naj ne počne tega nisem hotela več bolečine, ko me je potegnil bljižje. Trčila sem ob njegov prsni koš in pristala naslonjena na mizo, nisem se mu upirala v meni je gorela želja po njem. Moje srčni utrip se je pospešil, lahko sem videla kako je globoko dihal in se boril z samim sabo. Zdaj sem se zavedala kako škodljiva je lahko tako majhna radzdalja med nama in izgubila sem kontrolo nad sabo. Poljubila sem ga strastno kot bi bilo zadnjič in njegove ustnice so se zadovoljno odzvale, zdrsel je po mojih laseh in nadaljeval po hrbtu. Če ne bi bilo mize bi verjetno že padla po tleh, rahlo sem ga ugriznila v ustnico in ob užitu je zastokal. Privil me je še bljižje in me dvignil na mizo, okoli njegovega pasu sem ovila noge in uživala ob njegovih poljubih in dotikih. Nasljednje jutro sem zapustila učilnico še pred zoro, bil je pripravljen priznati, da ima razmerje z mano v javnosti in vedela sem, da si bo s tem uničil karirero. zato sem odšla brez poslovila.
najboljši in najslabši spomini?
answer here. first person. please write in all lowercase, and try to come up with at least one decent paragraph. there is no specific minimum or maximum, however. just try to write in as much detail as you can.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I AM A WIZARDING PERSONI PURCHASED THESE AT DIAGON ALLEYprva postaja: palica
answer here. first person. please write in all lowercase, and try to come up with at least two or three decent paragraphs. there is no specific minimum or maximum, however. just try to write in as much detail as you can.
druga postaja: žival; podgana, mačka, krastača ali sova?
pri urah OPMS se učite priklicati varuha. katero bitje te preseneti?
iz omare pride bavkar. česa se najbolj bojiš?
Znajdeš se pred ogledalom Ajneneperh. Kaj vidiš?
answer here. first person. please write in all lowercase, and try to come up with at least one decent paragraph. there is no specific minimum or maximum, however. just try to write in as much detail as you can.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - IF YOU GIVE THEM THE CHANCE, DON'TSELL YOUR HEART, DON'T SAY WE'RE NOT MEANT TO BE, RUN BABY RUN, FOREVER WILL BEkako ti je ime v resničnem življenju? imaš vzdevek?
answer here. first person. please write in all lowercase, with a sentence or two telling us your alias name.
si fant ali dekle?
answer here. first person. please write in all lowercase, and try to come up with a sentence or two telling us your gender.
zanimivo! kako te pa lahko kontaktiramo?
answer here. first person. please write in all lowercase, and try to come up with a sentence or two telling us how to contact you. pm/email/instant messaging. whatever is fine.
kako dolgo pa že roleplayaš? samo radovedni smo.
answer here. first person. please write in all lowercase, and try to come up with a sentence or two telling us how many years/months you have been on roleplaying sites.
Odlično! Nam lahko pokažeš še primer tvojega pisnega prispevka?
sample of your post here. put it in spoiler.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - PRED ODDAJANJEM OPISA POGLEJ OPIS V PREDOLGLEDU IN ČE SEGA TEKST ČEZ OZADJE, ČISTO NA VRHU SPREMENI height: 3200px V VEČJE ŠTEVILO!
|
|